Meny Lukk

Sommerkveld med OA-styret på Smia!

I kveld har vi hatt en hyggelig avlsutning med alle i styret i DIS-Oslo/Akershus, minus Paal Nestleder og Renathe Varamedlem. Men – pluss Liv Konsulent fra kontoret vårt i Slektsforskernes Hus.

Som Torill så riktig sa i sin lederblogg i dag – når jeg får bestemme, blir det gjerne Vålerenga som skal vises fram! Og – vi gikk da til Smia Galleri og Restaurant i Opplandsgata 19. Omgitt av kunst laget av Eva Winther-Larsen og steinvegger fra 1800-tallet, ble det et hyggelig styremøte.

Vi hadde bestilt bord i rommet ved siden av hovedrestauranten, men det var dessverre et firma som hadde valgt akkurat i kveld for å ha ferieavslutning. Det ble for høylydt for oss beskjedne slektsforskere, så vi valgte å holde et veldig lite styremøte, og bare informerte oss selv om hvordan ting var, rikets økonomiske tilstand, og fordelte et par oppgaver.

Menyen var nydelig:
Forrett:
Varmsyltet Makrell med løk og rødbet, blåskjellskum med grønt.
Hovedrett:
Lam entrecote med jordskokkpurè, østerssoppsaus og røstipotet
Dessert:
Jordbærsuppe! (Jummi)

Vi hadde oss litt med viner også, men der holdt vi oss til husets gode, den hvite Viognier 2005 Langurdoc er en deilig og hvit vin, og den røde sør-afrikanske Savanna Pinotage 2006 er merket med Fairtrade-merket, noe som kan gjøre livet bedre for noen vinbønder i Sør-Afrika!

Styremøtet ble altså ikke fyllt med de store diskusjoner, men vi ble allikevel enige om å kjøre en storoffensiv i forhold til de av våre medlemmer som har epostadresse som «bouncer» – altså epostadresser som ikke lenger eksisterer. Så får vi håpe at vi greier å finne dem uten for mye jobb!

Jaja – for dere som vil ha en deilig matopplevelse i trivelige omgivelser:
http://www.smiagalleri.no
Tegningen av Smia i Opplandsgate 19 er laget av Fred Ruud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.