Meny Lukk

Konfirmasjon med dertil hørende selskap…

I dag har vi vært i en litt spesiell konfirmasjon. Det var yngstejenta til broder som nå har trådt inn i de voksnes rekker. Det spesielle var at vi for andre gang i vår familie har vært med på en katolsk seremoni, første gangen var når brodern giftet seg med sin kjære Lani, og nå altså når dattern ble konfirmert i St. Gudmunds menighet. Rart.

En flott familiefest etterpå med filippinsk mat, (siden vår kjære broder har funnet verdens herligste berte derfra) – noe som vi alle satte pris på siden vi har vært på Filippinene og opplevd maten nesten alle som var der! Den aller nærmeste famile – med pappa (og nybakt oldefar for 3. gang) som stammen i slektstreet vårt nå, og lille Emilie Angelica på 14 dager som nyeste løv, Dennis på ett-og-et-halvt og Emma på litt over to år… Benjamin som skal opp i 3. klasse til høsten og Bjørnar på 10… ja det var en livlig gjeng. To hunder ruslet og rundt bordet, Kia Mopp og Chiquita Staffordshire…. og alle vi andre! Ikke ofte vi søsken er samlet heller, men det var vi i dag siden lillebror var hjemme hos mamma og pappa for å levere sin hund i pensjon for en uke (han fikk ikke være med på festen stakkars lille hunden).

Therese er ei herlig jente, som viser helt tydelig at hun har sine meningers mot, hun elsker familien sin, og, selvom hun mener at man ikke kan eie nok svarte klær, så er hun en utrolig fargerik jente!!

Bildet er selvsagt av verdens vakreste konfirmant…

Bildene under er av de tre oldebarna, Emilie Angelica 2 uker gammel, Dennis 1 år og 7 måneder, og Emma, 2 år og 6 måneder. Emilie og Dennis er fetter og kusine, mens Emma er deres tremenning.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.