Meny Lukk

Den Hellige Skrift

Noen bilder av den flotte bibelen som finnes i storstua på Myhrer

1 kommentar

  1. Susie Enarson

    We found a bible like this in my grandmother’s belongings after she died. While reading it, we learned that she had a sister who died young named ‘Kristin’ that we hadn’t known about. The amazing thing is that we had a young daughter that we named ‘Kristin’ and she hadn’t mentioned it.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.