Meny Lukk

Summer 2008 Genea-Blogger Games started!

I started my own work on my task today, organizing my project on citing my sources! Lots of work to do!

I have already done some, and surely will get to the Gold medal – for sure!

The opening ceremony was held yesterday (while I was in a wedding of course) – Norway, USA and Canada are represented. This is fun, and a great way to both get to know new people online, and to get some boring work done!

To see the participants – take a look here: Opening Ceremony

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.