Meny Lukk

Igang igjen etter sommern…

Da er vi på DISsern igjen. Endelig nesten. Man får liksom litt «brakkesjuken» etter hvert som sommerferien skrider fram. Foreningsarbeidet går liksom litt på tomgang. Selvom jeg forsåvidt har DISsa litt i hele sommer så blir det liksom ikke noe full fart!

I går kveld hadde vi første styremøte etter ferien, og det blir nok en hektisk høst! Både møter, utflukter, kurs av forskjellige slag og ikke minst Slektsforskerdagen. Midt oppi alt skal jeg en liten tur på Middelhavet, men det skriver jeg mer om i feriebloggen min.

Et spennende kurs vi skal prøve og få til i høst, er fotoredigering og retusjering for den helt grønne. Det blir en fin måte å utnytte egne ressurser på, da et av styremedlemmene våre er et «råskinn» på bildebahandling. Så de av dere som leser dette og vil gå kurs, følg med på OA-web og epost (for OA-medlemmer). Er du ikke medlem sier du? DIS-Norges innmeldingssider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.