Meny Lukk

I Sverige-modus!

Jeg abonnerer på en del kildemateriale for Sverige, jeg er jo som tidligere nevnt, ganske så svensk (selvom jeg før sa jeg var den eneste Normann i Sverigesgate….)

Arkiv Digital og Genline er to aktører i markedet som begge legger ut skanna kirkebøker på nett. Genline har alle länene lagt ut, men ikke helt fram til nyere tid. De jobber nå med nyere materiale

. Arkiv Digital går lenger fram i tid, samt at de også legger ut annet materiale enn bare Kirkebøker. De sitter selv i arkivene og avfotograferer/skanner originaler, de skanner ikke mikrofilm.

Men min glede i dag er altså at Arkiv Digital nå har fått Online-betaling, noe som gjør at jeg kan anbefale denne til mine slektsforskervenner. Det å måtte bruke banken gjorde det til en dyr affære. Men nå altså, har de fått kreditkort mulighet, og da!

Flott Gabriel, håper vi ses på Slektsforskerdagen 2008 i Oslo!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.