Meny Lukk

Amerikaner med slekt i Norge

For et par uker siden fikk jeg altså to forskjellige eposter med spørsmål om to forskjellige familier her i byen.

På tirsdag i forrige uke var jeg jo på Oslo Byarkiv og fant masse fint, og i dag fant jeg en nålevende slektning til Deanne i South Dakota. Papirer og navn med telefonnr. og postadresser er behørig oversendt, så får vi se om det blir til noe!

Folket bodde på Vålerenga i mange år de, og flere av ungene ble døpt i Vålerenga Kirke! Kilder jeg har brukt, er kirkebøker, de kommunale folketellingene, og dødsfallsprotokollene. I tillegg ble gleden stor når jeg fant barn og barnebarn i DIS-Norges Gravminnebase til og med med bilde av en av gravene. Da var det «bare» å ringe til gravferdsetaten. Der var det som vanlig flott service, og jeg fikk de opplysningene jeg trengte, og som nå er videreformidlet til Deanne.

Spennende å se hva Deanne sier om saken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.