Meny Lukk

Slektsforskerdagen 2008 – Høgskolen i Oslo!

Da har vi hatt møte nr. 2 på Høgskolen i Oslo – og legg merke til adressen Pilestredet 35! Ikke noe park – kun strede. Vi har vokst ut av gode gamle Pilestredet Park, lokalene har vært bra de, men nå er det selve Pilestredet som skal til pers!

Lokalene i Pilsetredet 35 (med inngang fra Holbergs Plass/Holbergs gate) har skikkelig tilgang for rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede, vi får 2 flotte auditorier til vår disposisjon, Student-foreningen holder oss med mat og drikke, og vi for god plass til våre utstillere. Kan vi ønske mer?

I dette rommet kommer vi til å ha hoved-utstillingen, og vi håper å få til noe skikkelig kult med både Riksarkiv, Byarkiv, biblioteker og skikkelig søke-stand for de som leter etter sine emigranter! Jeg håper og tror at vi får bra besøk, og at folk blir fornøyd!

Felles tema for hele landets forskjellige arrangementer vil være «De som reiste ut» – det vil si emigrasjon i en eller annen form. Noen dro til Bergen, andre til Amerika! Våre foredrag vil nok mest handle om Amerika, vi har en helt egen SvenskeStuga, og vi håper på besøk fra selveste Amerika! Vi får se hvordan det går!

Jeg jobber fremdeles med drømmen om Høstfest i Minot 2009 – noe jeg vet at Torill DN-Leder drømmer om også. Tenk om vi får det til! Her spares penger, og alt av mynt puttes i et rør som snart veier 4 kilo! (Det er over 4 tusen norske penger oppi der!

Kvelden skulle ha gått med til styremøte i DIS-O/A men det ble dessverre ikke noe av. Sjefen (les: meg) har fått en type forkjølelse/omgangssyke som ikke er noe hyggelig for andre mennesker, så jeg valgte å avlyse møtet. Jeg regner med at de andre i styret synes det er greit, og de bør være glade for å ikke se meg i sofaen akkurat nå 🙂

Jaja God bedring Laila, te er jo godt det og… Kvikne-te!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.