Meny Lukk

Innlegg no. 3333 på Slektsforum…


i dag kom jeg til og runde et skikkelig urundt jubileum!

Innlegg nr. 3333 på Slektsforum! Det er vel ikke værst!?

Mitt nnlegg nr. 3333 var til Ole Nilsen i Australia, som leter etter Ullensaker familie. Jeg fant litt for ham, og har også sendt en epost til en Ullensaker-venn fordi han hadde denne familien i sitt DIStreff bidrag!

Så da kan jeg vel ta helga kan jeg ikke det da?

Feire med vafler tenker jeg – i morra… studenten min må jo ha mat også!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.