Meny Lukk

Jessheim Bibliotek – Slektskveld ved pc mellom bokhyllene

Fridagen i dag har vært i bibliotekenes tegn. Først var jeg på Deichman og tjente noen daler, før jeg dro hjem og ordna litt. Formen er ikke helt i hundre enda, men det går framover!

Etter en halvtime på øyet og litt klesvask, kom Liv og puttet oss inn i hennes flotte Ford med automat og TomTom, og vi dro oppover til Landet. Altså der kuer og andre koselige vesener bor. Og mamman min 🙂 .

Nå har vi full rulle her, og det er ca 20 personer her. Kjempebra! !

Jeg har hatt 2 besøk ved min side, med USA-søk, og kunnet hjelpe begge. Så da vil jeg si at kvelden er bra for egen del. Og et overgangsmedlem fra DIS-Salten, som også fikk hjelp, og var veldig fornøyd med sitt første møte med DIS-O/A og Øvre Romerike! (Salten-mannen på bildet med skjegg til venstre).

I kveld har det blitt bestemt BK-kurs på Jessheim, og vi har fått med et par hjelpere til på Slektsforskerdagen.

Det er alltid trivelig på Jessheim, og vi stiller damesterke i dag – LivO, TorillJ og Ego. Styret i Øvre Romerike stilte også med bra dame/mannskap, så det er flott oppmøte!

Men Reidun er ikke her, så vi har ikke fått noe kaffe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.