Meny Lukk

Vålerengen Kirke og Vålerenga Historielag.

De som sier at de bor på Vålerengen, har aldri satt sine bein på Vålerenga, utenom de som er født før 1940. Men – de som sier de skal til Vålerengen kirke, ja de går bare bort til Hjaltlandsgata, og så til venstre. Og i dag har jeg vært i Vålerengen kirke, og ordna med litt nettverkskabler og sånn til fotoutstillingen til Vålerenga Historielag.

Vi som bor her sier vel ikke Vålerengen kirke heller – vi sier vel Vålerenga Kjerke. Og den som ikke har hørt sangen Vålerenga Kjerke har aldri vært på Ullevål Stadion når Vålerenga Foppall speller hjemmekamp. Det er forsåvidt helt greit, for det er en tåredryppende affære. Sangen altså. Når flere tusen voksne karer og berter står og synger og holder vintertøyet i lufta. Skjerf altså. Jeg må innrømme at jeg får gåsehud.

Men altså i dag så var jeg oppe i tårnet og ordnet med litt nettverksgreier, fordi LivO og PetterS skal være DISsere på fotoutstillingen 2. helgen i oktober. Dette er en mangeårig tradisjon, og i fjor var det minst 1000 personer innom mellom bildeveggene bak alterringen i kjerka. Styret var samlet for å gå gjennom bilder og bli enige om hva som skal stilles ut, og jeg tror utstillingen blir, om mulig, enda bedre enn i fjor!

I fjor hadde LivO og ego stand med slektsforskning og DIS som tema, og vi var umåtelig populære! Jeg regner med at de greier seg helt flott, bare husk å putte den røde kabelen inn i begge ender! Og – dere får ikke chatta dessverre….

Jeg vil forøvrig med dette gratulere Vålerenga Historielag med nye flotte lokaler i kjerka, dette viser igjen at Vålerenga kjerke kan brukes til masse!

Sjekk de vinduene!!

(Julekortet til øverst er tegnet av Fred Ruud, og kan kjøpes hos Vålerenga Historielag – dagens reklame)

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.