Meny Lukk

Ny epostadresse. … et styr!

Jeg har vært med på Internett på godt og vondt i en drøss med år, og hatt den samme epostadressen i alle årene. Nå er det slutt. Slutt mellom meg og c2i. Ubønnhørlig!

Jeg tenkte jeg skulle være lur, å lage en auto-svar post på min gamle, men det ble jo spamming. Folk fikk reklame om alt fra investeringer i Waggadoggo til Viagra, så den ble avstengt prompte! Men – det får ta den tiden det trenger, jeg er ute av c2i og inne i gmail!

Så alle som vil kontakte meg privat – min nye epostadresse er nå:

lailanc@gmail.com

DIS-adressene mine er selvsagt som før – dette gjelder bare private eposter!

1 kommentar

  1. TorillJ

    Velkommen etter! Husker ikke riktig når jeg skifta adresse, men det er vel et år siden. Fortsatt kommer det store mengder til den gamle adressen. Riktig nok blir de rutet videre, men det er stor treghet i det å rette opp epostadresser. Kanskje også fordi disse programmene «husker» for oss og er ennå staere på hva som skal være rett enn det du og jeg er sjøl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.