Meny Lukk

God bedring, Synnøve!

Vår gode chatte- og slektsforskervenn Synnøve er igjen satt på hard prøve. Flere forskjellige sykdommer har satt henne ut av spill flere ganger de siste månedene, og nå ligger hun for andre gang på bare 4 måneder i koma.

Nevøene og niesene til Synnøve viser en utrolig hengivenhet for sin moster/faster, og kommer på chat’en vår for å holde oss oppdatert, og for å selv få selskap. De har vist en dømmekraft og ansvarsfullhet som mange andre «voksne» burde lære av!

Vi tenker på deg, Synnøve, og håper du snart igjen er å se på chat. Vær stolt av dine unge slektninger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.