Meny Lukk

Styremøte i DIS-Oslo/Akershus

Da har vi hatt styremøte i DIS-O/A, og selvom den viktigste saken var Slektsforskerdagen 2008, gikk vi også gjennom en del andre viktige ting.

For tiden er vi i det veldig praktiske hjørnet, de fleste sakene går på medlemsmøter, foredrag på historielagsmøter ute i kommunene, og kurs.

Det er utrolig bra kurs-virksomhet i foreningen vår for tiden, og kursene blir fulle før vi får sukk for oss! Vi håper at vi kan få på plass et par andre kurstyper også, og med dem, tilbud til enda flere medlemmer! Stor aktivitet gjør at vi får flere medlemmer, og flere medlemmer gjør at vi kan holde et høyere aktivitetsnivå. Vi trenger flere å dele arbeidet på, og vi trenger mer kontingentinntekt for å kunne ha flere interessante aktiviteter! Alt henger i hop.

DIS-Oslo/Akershus er i vinden for tiden, og folk kan hilse på oss på våre egne møter, eller en representant fra styret vårt på følgende steder de neste ukene:

  • 21. oktober, Jessheim Bibliotek (DIS-Øvre Romerike medlemsmøte)
  • 23. oktober, Frogn Historielag TorillJ forteller om vår forening
  • 25. oktober, Slektsforskerdagen 2008
  • 5. november, Medlemsmøte på Riksarkivet (Georg Apenes kommer og holder foredrag!)
  • 11. november, Hurdal Historielag, Laila forteller om slektsforskningens irrganger og hemmeligheter…

Og inni mellom her har vi både slektsprogramkurs og -brukergruppemøter, kurs i Photoshop Elements, og andre arrangementer. Så her er det aktivitet!

DIS-Norge har fått ny kontorleder, noe vi nå begynner å merke. For eksempel har vi nå fått statistikk på avgang/tilgang av nye medlemmer, noe vi kan bruke til å følge opp medlemsmassen på en helt ny måte! Dette blir spennende. Grete Sekretær og jeg skal nå gå gjennom listen over nye medlemmer, og de som har meldt seg ut (heldigvis er tallet positivt i DIS-O/A sin favør) – og kontakte dem med hyggelige brev og tilbud. Så får vi se hva det blir ut av det.

Lyst til å bli med???

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.