Meny Lukk

Åpent slektsmøte på Jessheim Bibliotek

Da har vi hatt møte på Jessheim igjen, i DIS-Øvre Romerike. Litt mindre frammøte i kveld, men det tror jeg er rett og slett på grunn av at vi ikke har greid å få til et foredrag, og 2 arbeidsmøter på rad kan være litt mye.

Men, det kom 2 personer som ikke er medlemmer, og så mye hjelp som de fikk i kveld, så blir de nok med i foreningen de og! Jeg fant en god del for den ene, og kunne bekrefte med 100% den andres funn, så dette ble bra!

Litt mer om møtet her:
http://www.disnorge.no/oa-ovrom/index.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.