Meny Lukk

Dagen før dagen!

Dagen i dag blir det ikke gjort mye jobben-ting! Og, for å virkelig gjøre det umulig å gjøre jobben-ting har jeg nå pakket vekk jobben-ting-skjermen, for den må jeg ha med på Slektsforskerdagen…. så da får jeg heller bare DISse resten av fredagen.

Mye som skal fikses, men det meste er klart. Alt av plakater og foldere og flyers og handouts og utstiller-identifikasjon, sakser og tape, knappenåler og pepperkaker…. (Ja – kofferten har en boks med pepperkaker også)

Noen måtte ordne annonser (takk PetterS) og noen skal ordne blomster (takk TorillJ) noen må holde styr på foredrag (takk ToneM) og noen skal holde styr på medlemsinnmelding (takk Kjell og Trygve). Noen har ordnet nett og strøm og hus og sånn (takk VidarH) og noen kommer for å hjelpe til med alt annet (takk dere alle).

Så vi satser på at Slektsforskerdagen i Oslo i år blir en skikkelig flott greie, og med mitt yndlingstema Emigrasjon, så må det jo bli bra!

Vi setter opp en egen stand for hjelp til søking på nett, hvor vi blir 5 personer som skal hjelpe. Det blir flott. I tillegg har vi jo alle de andre utstillerne som hjelper og informerer, så alle kan få innspill og informasjon om sine slektsnøtter og annet de lurer på!

Det er gledelig å ha LDS («Mormonerne»)på plass igjen i år, de har vært borte et par år. Men nå er de altså tilbake igjen!

Trenger du hjelp? Ta med deg informasjonen du har og kom innom da vel!

2 kommentarer

  1. Anonymous

    Jeg gru-gleder meg, nå skal alt være under kontroll.

    Håper hele Oslo og Akershus finner veien til det nye lokale i Pilesterdet 35 ved Holbergs Plass

    Hilsen Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.