Meny Lukk

Ferdig rigga, klar til innsats!

Da har vi sjauet og bært, hengt opp og pakket ut, diskutert og blitt enig, fått alle utstillere (forhåpentligvis) på plass, og det ser veldig bra ut! Og ja, TorillJ, søplekassene er fjernet fra de stedene de ikke bør stå 🙂 En av våre gode medhjelpere, Jan, tok kluten fatt, og vasket bord så vi kunne starte riggingen! (se den flinke karen på bildet)

Vi har 4-5 personer som skal sitte og ta imot alle, og få de fleste registrert så vi kan finne ut om vi når fram til de som ikke er medlemmer.

Vi har også en flott DIS-OA stand, hvor Kjell og PerSteinar vil stå og hjelpe folk med medlemsspørsmål, melde inn de som fremdeles ikke er medlem (kan da ikke være mange) og så har vi alle de flotte utstillerne våre! Noen er kjente og kjære, andre er med for første gang, og noen har kommet tilbake etter et partre års fravær.

Den største standen som ble rigget i dag, var Genit.no sin – hvor Liv Marit skal få lov å markedsføre sin nye bok. Den har en skikkelig solid USA-del, som jeg nå koser meg med og går gjennom med tanker om at jeg har en del faglitteratur jeg også må komme meg igjennom. Den nye boken hennes, Slektsgranskerens guide til utvandringen…. er et «must» i hyllene til den som jobber med emigrasjonen til USA særlig.

HeidiS tok «bildebehandling» på strak arm når hun så skiltet «bildeskole» – hun kommer nok til å bli kjempepopulær. Vi har jo hatt stort rom med bildeskole tidligere år. Men – sporty av Heidi, så kan hun heller kjøre en større variant neste år, når det blir planlagt slik. Heidi stiller forøvrig med Reunion, et program som ikke har vært representert på flere år.

Morgenen i morra blir hektisk, da kommer flere av utstillerne for å komme på nett, noe som ikke er det enkleste. Men vi har flere data-folk med oss, og noen av utstilleren er føre var, og stiller med bredbånd type mobile. Så dette går fint!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.