Meny Lukk

Siste sjauing etter Slektsforskerdagen 2008

Det står enda mye arbeide igjen etter Slektsforskerdagen, men det er av mer oppfølgings- og evalueringsvariant.

I dag har jeg vært i Lakkegata og satt på plass alle greiene. DIS-O/A Transporters sjaua og bar opp i kursrommet vårt, satte alt fint og greit i fra seg, slik at jeg som vil bestemme hvor i skapet ting skal stå, gjør det.

Med god hjelp av Liv er alt på plass, esker med bøker tømt, skilt og plakater, segl og plastlaminerte identifikasjonsskilt i hyllene sine, og ting normaliserer seg sakte. Det var en del gamle plakater som i dag fikk avskjed på gulnet papir, og en del andre greier som jeg valgte å sende til de evige søplemarker (tok en sjefsavgjørelse der …) .

Nå er det å få bestilt nye bord, fjerne noen gamle, og så blir kursommet som en liten oase for oss slektsforskere som trenger å få inn ny lærdom, eller bare å treffe artsfrender! Ny liten pen printer ble innkjøpt til Slektsforskerdagen (billig men grei) og den skal installeres i kursrommet. Dette blir bra!

I morgen skal jeg «vaske» de nyinnmeldte (16) imot den listen over ikke-medlemmer (ca 90) og så kontakte dem alle med en hyggelig liten epost. Så får vi se, om de som meldte seg inn også fortsetter etter at de får giro, og at de som ikke meldte seg, kanskje lar seg overtale når de får vite hva de får for et medlemsskap i foreningen!

For denne foreningen har noe for seg! Bare prøv!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.