Meny Lukk

Englewood Genealogy Society

Jeg leser The Englewood Review når den kommer ut på nett en gang ca hver måned. Dette er en veldig lokal gratis-avis som kommer ut i vårt ferieparadis, som faktisk er en liten by hvor de fleste bor, ikke bare ferierer.

Forrige utgave (det kom ny i dag eller i går) hadde notis for Englewood Genealogy Society (EGSF) og deres neste møte i november, og det var ganske så spennende synes jeg, siden vi jo vanker der flere ganger i året! Jeg har aldri tenkt på at de har en egen Genealogy Sodciety der!

Jeg sendte en epost til lederen, Sue, og spurte om jeg kunne få lov til å komme, enten for å prate dem i senk om vår fantastiske forening, eller for å hjelpe til med slektsforskning i Norge. Og – jeg får lov å komme, for å gjøre begge deler!

Først skal jeg være med på «Christmas Party» 17. desember, for å bli litt kjent med dem, jeg tar selvsagt med meg et par skikkelige norske lakse-sider, en gravet og en røyka, samt ei flaske Aquavit (kun som en kuriositet selvsagt) Pluss at jeg har kofferten full av eventuelle ønsker på bygdebokfront, og kanskje til og med litt Nidar Julemarsipan!! Tenker noen marsipangriser kommer til å bli med på lasset fra Vålerenga til Englewood denne gangen, samt noen fine bøker om Norge

Det er så satt opp et spesialmøte med meg og de som jobber med norsk og svensk slekt mandag 5. januar på det lokale biblioteket, og leder Sue skal gjøre litt ut av novembers «Newsletter» og be folk om å komme med tilbakemeldinger og ønsker, så får vi se hva dette kan føre til. Spennende!

Møtet er satt fra klokka 1 til 3 lokal tid, altså klokka 7-9 norsk tid. Sue har lovet at vi får litt følelse med hvor mange som kommer i god tid, så da kan vi se hvor mange norske slektsforskere vi trenger å dra ut av dynene rett over nyttår!!

Det finnes en Gen.Soc. for countiet og, nemlig Charlotte County Genealogical Society, men den får vi eventuelt ta til påske…. ikke sant Liv??
Spennende!!!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.