Meny Lukk

Svensker og slikt del 2

Da har jeg hatt gleden av å ha møte med Charlotte i DIS-Väst i dag – på kjøkkenet i Lakkegata.

Vi drodlet litt rundt tanken på et Sverige Seminar i Oslo (fra nå av kalt SveaSemi) og vi ble enige om at dette var noe vi vil prøve på!

Med en så positiv og kunnskapsrik gjeng som de har i foreningen m/venner i DIS-Vâst er det veldig moro å forsøke å lage slikt prosjekt. Etter vårt SveaSem blir det selvagt et omvendt seminar i Sverige. Vet ikke helt hva vi skal kalle det enda.. NorSemi kanskje?

Vi får se hva vi får til – dette er spennende! For den som lurer på når… jo vi kan si så mye som at vi håper på 2. eller 3. helgen i februar. Pris? I hvertfall ikke gratis, dette blir skikkelige saker, og vi må regne med at vi må betale litt for gode lokaler, gode foredragsholdere og skikkelig lunsj…. sted? Vi håper faktisk på et sted hvor det finnes veldig rimelig overnatting, navn og nummer kommer eventuelt i morgen, det kan jo hende at vi kan få med langveisfarende fanter og!

Så gled dere alle som har en Svenson eller Lilja i slekten, dette blir om både gård og grunn, yrker, kilder, bøker, mennesket og vandring!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.