Meny Lukk

Kursing av medlemmene våre!

I dag har jeg vært i Slektsforskernes Hus i enda et kurs-møte. Denne gangen med Liv og Torill, og vi har snakket gjennom programmet for nybegynnerkurset vi skal ha 1. helg i desember, det vil si helgen før jeg faktisk har tenkt å flate ut i sommer og sol – eller bare sol – i Florida!

For bare 2 dager siden var jeg i samme hus, men da med Charlotte fra DIS-Väst, og da var det SveaSem vi diskuterte. Ett skritt videre i dag, vi har fått tak i et glitrende lokale, så da er det bare opp til jentene fra Sverige om det passer for dem – helgen 14- og 15. februar 2009!

Lære lære lære – det er litt av livet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.