Meny Lukk

Full rulle i Slektsforskernes Hus

..
Biblioteket har åpent på lørdager!
I dag har jeg vært i Lakkegata igjen, og en av mine viktigste oppgaver var å hjelpe bibliotekvakt Elin med å komme inn på Genline. Altså – Sverige igjen! Vi fikk igang pc og ut på nett, første bud var å oppdatere virus-program og slikt, så bar det til Genline. Elin fikk en rask innføring, og så greide hun seg selv. Etter hvert fikk hun bibliotek-besøk også, og kunne varte opp med Tysklands-ekspertise til gjesten!

Siden det som sagt i overskriften var full rulle i Slektsforskernes Hus, var det altså mer som skjedde enn at biblioteket har lørdagsåpent, DIS-Oslo har igjen BK-kurs med 13 påmeldte. Masse blide folk, kjente og nye fjes i en skjønn forening.

Kursrommet
Det er veldig arti å se at det er folk som er på flere typer kurs, det vil jo si at våre kurs fenger, og at medlemmene våre har nytte av dem! Jeg traff et par som hadde vært på Photoshop Elements kurs, og de ville bare ha «mer mer mer», og en foreslo at det første kurset burde få en kveld til. Dette bør vi kunne etterkomme, Heidi Photoshop-ekspert skal få tilbakemeldingene fluksens!

Vi håper å kunne få til nye typer kurs utover i 2009, både rene slektsforskerkurs, og kurs som går på bruk av programmer vi omgir oss med i vårt leten og jobbing med slekt og slikt.

(Det var full rulle på kjøkkenet og, der sto nemlig mr. Kaffesuser og boblet over av ren arbeidslyst, kursdeltakere, biblioteksgjester og arbeidsfolk må ha kaffe! Men det ble dessverre ikke tatt noe bilde av mr. Kaffesuser…

Kontoret
Kontorleder Mette var også på plass ved pulten sin i dag – slik skal det være – full rulle og masse å gjøre, det gjør også at det blir travlere tider for kontorpersonalet vårt. Det er flott at vi nå har 150% stilling på kontoret, det merkes på service-graden mot lokallagene. En viktig nyhet fra kontoret, er at vi nå får statistikker som viser tilgang og avgang i medlemsmassen. Et flott verktøy å ha og som gjør det enklere å følge opp både nye medlemmer, og de som blir borte igjen kanskje etter bare ett års medlemsskap. Spennende!

2 kommentarer

  1. Lima

    Flott side du har:-) Skikkelig imponert. Jeg er nybegynner i slektsforskningen, men storkoser meg. Og har masse å lære. Blir virkelig inspirert av å lese sidene dine, tusen takk.
    Klem fra Linda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.