Meny Lukk

Det DISses nord i Akershus og i Oslo sentrum..

Tirsdager er liksom fridagen min da. Så når Hurdal Historielag kontaktet oss for å få til en «slektsforskerdag» i Hurdal – så passet det greitat de foreslo en tirsdag!

Hurdal Historielag er et aktivt lag, de har mange jern i ilden, og ønsker enda fler. Nå var det snakk om å samle de slektsinteresserte i bygda, og en annonse i avisen tiltrakk seg 11 interesserte hurdølinger. Noen helt «grønne» og et par skikkelig drevne, og noen midt i mellom. En flott gjeng, som også ønsker å komme på våre DIS-Øvre Romerike møter på Jessheim! Så – det som nok blir til Slektsgruppe i Hurdal Historielag, vil nok også bli noen nye medlemmer i DIS-Norge, med tilknytning til oss i DIS-Oslo/Akershus og da til slutt i lokalgruppa på Øvre Romerike.

Turen hjem langs Hurdalsjøen var flott, men jeg fikk ikke stoppa for å ta noen bilder. Det var mange traktorer og annen trafikk, som gjorde det vondt å stoppe.

Kvelden går med til DIS-Oslo/Akershus styremøte, og der skal vi diskutere og bli enige om både dette og hint i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.