Meny Lukk

Å sende e-post til 1930 personer på en gang…

E-post ut til folket (eller: er jeg en spammer?)

oa-medl… epostlisten…til 1930 medlemmer på en gang!
I vår fagre forening, fikk vi for noen år siden mulighet til å sende e-post til alle medlemmene på en gang. Ikke via et eget program, ikke med dumme html-koder, eller andre hindringer, men som en vanlig e-post hvor vi kanskje sender med et vedlegg, et bilde, en invitasjon eller andre interessante ting.

I DIS-Oslo/Akershus er det kun et par-tre personer som har lov å sende til alle medlemmene, da det kan gå hardt for seg dersom en person sender rare utsagn til 1930 personer på en gang!

Jeg svetter i henda når jeg sender av gårde mine informasjoner, invitasjoner, bekreftelser eller andre -er e-poster.

I dag har jeg gått helt av skaftet.

E-post nr. 1 Felles medlemsmøte, Ski Slektshistorielag/DIS-Oslo-Akershus
Først har jeg invitert hele DIS-Oslo/Akershus til å komme på møte på Langhuset på Langhus (selvsagt) 20. november. Lars Løberg skal komme og fortelle oss om skifter og disse dokumenters liflige hemligheter. Jeg håper inderlig at mange stikker bortom, både fordi det er fabelaktig å kunne invitere til et felles samarbeidsmøte med Ski Slektshistorielag, og fordi Lars Løberg er en utrolig kunskapsrik person.

E-post nr. 2 Reunion for Mac – Brukergruppe
Så – på DIS-Oslo/Akershus sitt styremøte i går – ble vi enige om å prøve en brukergruppe for det mest brukte slektsprogrammet for Macintosh, Reunion, så da måtte det sendes e-post til alle medlemmene om det også, siden folk er litt trege med å oppdatere sine medlemsprofiler. Men – etter få timer er det 5-6 interesserte, så her får nok Heidi noe å gjøre! Og det er bra, for hun er flink og energisk, og har masse å komme med! ( det første svaret kom etter 7 minutter)

E-post nr. 3 DIS-Øvre Romerike, en suksess-historie??

På Jessheim Bibliotek skal det være Sverige-møte tirsdag 18. november, og vi har i sakens anledning laget ny e-postliste for medlemmene tilknytta kommunene på Øvre. Og gleden var enorm når vi kunne sende ut informasjon til både DIS-Norge, DIS-O/A og DIS-ØR. Aktiviteten vår på Øvre Romerike har sørget for 28 nye medlemmer i løpet av 1 år. Dette viser at det er aktivitet som gjør at vi får flere medlemmer.

Så i dag har det altså vært så mye aktivitet fra min e-postserver at jeg sannsynligvis blir tatt for utagerende spamming-virksomhet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.