Meny Lukk

Tilbake til Sveariket…

I går var jeg på Jessheim og fortalte litt om svenske kilder til slektsforskning. En annen gang kan vi kanskje gå litt mer inn i konkrete eksempler, men det ble ikke så mye tid til det denne gangen.

Siden jeg da er i svenske-modus, fant jeg ut at jeg har en bok i hylla mi, som jeg skal ta med meg til Englewood Genealogy Society. De skal få den av meg. Det er «Your Swedish Roots» – a step by step handbook. Denne boken skal jeg gå skikkelig gjennom en gang til først, og så skal jeg gi den bort til biblioteket der nede, de har nemlig stadig personer innom som lurer på sine svenske røtter.

Boken er skrevet av Per Clemensson ved Landsarkivet i Göteborg, og Kjell Andersson som er journalist og historiker.

Kanskje vi etter hvert greier å lage en slik skikkelig gjennomført bok for norskamerikaneren og?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.