Meny Lukk

En travel lørdagsformiddag…

Da har formiddagen gått med til bibliotekbesøk.

Først på Deichmanske, for å få lånt Hovin-soga (Telemark) for å komplettere ei linje i USA-prosjektet. Endelig ei bok jeg fikk låne med hjem uten fjernlån, de hadde et utlånseksemplar! Biblioteker er supre, og så så hyggelig det er der! En kar satt til og med borti et hjørne og sov! (Jeg tok ikke bilde, man er ikke slem…

Så bar det til Lakkeli, for å avlevere diverse remedier, videokanon, ny flatskjerm til NSF-Biblioteket og boble-konvolutter til Liv for utsending av KraFT-cder. I Slektsforskernes Hus satt Kristian Bibliotekvakt, og kunne fortelle om en stor artikkel om Tinn-slekter i Gjallarhorn nr. 41. Da var det jo bare å få den og nå skal det leses til øyet blir stort og vått.
Kristian Bibliotekvakt og jeg snakket også litt om Slektsforskerstudiet som foregår ved Høgskulen i Volda (nettstudium) – noe jeg har tenkt å ta fatt på etter hvert også. Greit å få papirer på det man kan!

Siste stoppested på dagens utflukt var også den mest stressende, nemlig sammen med alle de andre i matbutikken. 1300 kroner fattigere, men med et lykkelig og mett kjøleskap rikere, (fyllt opp med kjøtt fra både gris og kalkun, dertil hørende tilbehør og litt annet digg) så ser livet mye lysere ut med en gang!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.