Meny Lukk

Solnedgang og julestemning i Lakkegata!

Da har jeg vært julenisse i Lakkegata i dag – jeg har laget julekalender til de flinke ansatte, Mette Kontorleder, Liv Konsulent og Jan-Ivar Sekretær.

Så har de noe usunt å kose seg med i dagene før jul! Må ha litt! Det var litt jobb, men så koselig å gi bort da. Masse fin sjokolade og litt deilige diggete ting. Kanskje jeg må stikke ned til morraskaffen og få smake litt?

Så var det solnedgangen da….

Den har lett for å være flott på denne siden av sommeren, Torill blogga den for noen uker siden… . i dag Plaza, For noen brennende farger!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.