Meny Lukk

TorillAa har flyttet inn på Digitalpensjonatet!

Lederkollega i DIS-SørTrøndelag har jobbet iherdig ved siden av sitt lederverv. Hun har nemlig dataregistrert protokollen over Ilens kirkegård 1885-1903. Original tittel på protokollen er Kartbog over Ilens kirkegård 1885 – 1903. Gamle Ilens kirkegård er i dag borte og erstattet med parkanlegg.

Torill har hatt med seg gode medarbeidere, TorillJ, og EspenB. som har korrekturlest materialet.

Lyst til å ta en titt? Torills Digitalpensjonatrom nr. 181

Les mer om Digitalpensjonatet her

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.