Meny Lukk

Ledersamling for småsjefene i DIS

Da er man pakket og klar, og nesen skal pekes nordover mot Gardermoen og Clarion Hotel. Dette er jo mine hjemtrakter, men jeg har ikke anledning til å stikke innom barndomsheimen denne gangen (heller).

For tre-kvart år siden, sendte Lederkollega TorillAa i Sør Trøndelag, og «yours truly» en forespørsel til DIS-Norges styre, om at vi ønsket oss en slik ledersamling, der vi får felles informasjon, trøst og ny inspirasjon til å drive oss videre i vårt virke for våre medlemmer.

Styret v/TorillJ tok fatt i ideen, og en skikkelig heftig agenda er satt sammen til oss. Her skal det informeres og inspireres, trøstes og spises!

Det skal bli spennende å høre foredraget «Merkevaren DIS» ved Pål Sparre-Enger, og noen av de temaene vi skal diskutere er viktige og spennende.

  • Slektsforskerdagen
  • Web-sider
  • Medlemstallene våre (hvordan beholde medlemmene våre)
  • DIS-Norges Strategi

Jeg håper bare at vi rekker alt uten at det blir masete – her er det mye å ta tak i!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.