Meny Lukk

Ledersamlingens dag 2

Som jeg sa til lederkollega TorillAa på DISchat i dag – jeg må si jeg er stolt og glad for at vi to tok initiativ til denne samlingen! Synd du ikke kan være her sammen med oss, TorillAa – (selvom Arthur gjør en glitrende jobb han).

Dag to er like spekket med matnyttige temaer, og det er viktig og interessant å høre hva andre har av erfaringer. Og, det er moro å kunne komme med innspill sjøl også, om hvordan vi gjør ting i DIS-O/A.

Det viktigste temaet vi har snakka om i dag, er Medlemsutviklingen, hvordan vi skal beholde de medlemmene vi har, hvordan verve flere og hvordan vi skal utvikle det produktet vi har til et mer fristende tilbud.

Nå er det mer tema, Strategi og DIS-Norge!

Det er spennende og viktig!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.