Meny Lukk

9999 på tellern…

PetterS nevnte sitt tusende besøk forleden dag, og da måtte jeg selv sjekke litt på min egen teller for denne bloggen. I dag morges sto den på 9999 besøk! Nå har jeg hatt min blogg i over ett år da, og har noe over 220 innlegg. Dette er ingen telle-konkurranse. Men det er arti å følge med.

Jeg har fulgt med litt på besøks-statistikken, og sett at vi genererer bra med besøk til hverandres blogger ved å lenke til dem. Mange har faste blogg-lese-rutiner, akkurat som de har sine faste aviser og annet de bare må ha.

Besøksstatistikken forteller til og med om treff som kommer via Google, og hva det er søkt etter. Jeg ser at det siste besøket jeg har hatt innom, var av noen som har søkt på «Vålerenga Kirke», en annen søker etter «Brurmars», og de som søker på «gård» og «Sørum» har også fått treff på min blogg.

Takk for besøket og kommentarer så langt, og ha en flott adventstid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.