Meny Lukk

Da er Slektsforskernes Hus klart!

g
I dag har jeg vært i Lakkegata 21 – fra nu av: Slektsforskernes Hus.

Målet var å få kursrommet klart til nybegynnerkurs til helgen, hvor vi får 14 personer inn som skal lære om både DIS spesielt og slektsforskning generelt. Dette har vi gjort før, og selve kursmaterialet er klart. Vi var mer opptatt av møblene denne gangen!

Og nå begynner kursrommet å se ut som det vi ønsker, og det er plass til minst 16-18 kursdeltakere! Mer om vi virkelig anstrenger oss!

I dette lokalet har vi nå aktiviteter minst 1 gang i uka for medlemmene våre. Det være seg brukergrupper for slektsprogrammer, kurs av forskjellig slag – som for eksempel nybegynnerkurs, fotoredigeringskurs, slektsprogramkurs, helgeseminarer, møter, og ikke minst, biblioteket til NSF (Norsk Slektshistorisk Forening) er åpent hver dag i kontorets åpningstid. Og – jeg håper inderlig at vi får til å starte Slektskafe på lørdager fra januar. Følg med følg med.

Liv og jeg hadde en liten… .. eh pitteliten ulykke, men den tok vi med godt humør.. jeg tror det var ca 145 brosjyrer og annet som fløyt utover gulvet, og vi skremte vannet av den stakkars damen som var på besøk i biblioteket! Men etter hvert var alt på plass!

Så neste gang du er i Slektsforskernes Hus, vær så snill, ta med deg en brosjyre fra stativet!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.