Meny Lukk

Kurs for nybegynnere !

Da er vi igang med kurs igjen i Lakkegata, og vi har en veldig aktiv og interessert gjeng som spør om alt mellom himmel og jord! Vi har blant annet fått spørsmål om DISchat og Slektsforum, noe vi skal vise fram skikkelig i morgen.

Siden vi er tre personer som holder kurset, har vi lagt opp til at TorillJ holder tråden, og kaster baller til oss andre. Vi har så forberedt tema-foredrag. Spennende, og det funker!

Utgangspunktet for kurset, er Ti Tips, som ligger på hjemmesiden til DIS-Norge.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.