Meny Lukk

Det offentlige klassebildet…

Siden Torill blogget klassen forrige dagen, legger jeg her ut det bildet som vil bli hengt opp på veggen som det «offentlige» klassebildet.

Etter evalueringen å dømme, hadde de aller fleste fått bra utbytte av kurset, selvom nok mange av dem hadde holdt på lenger enn meg med denne altoppslukende hobbyen! Kategorien «nybegynner» på våre kurs, vil si: en som har holdt på med slektsforskning i mange år. Men, i permer og esker, bøker og kasser. De trenger tips og vink, kunnskap og kanskje et lite puff bak til å ta fatt på slektsforskning med hjelp av PC og Internett – i tillegg til originalt materiale vi må i arkivene for å se på.

Den gjengen vi hadde med oss denne gangen gjorde kurset ekstra moro, ved å være aktive, stille masse spørsmål, og komme med tilbakemeldinger på det vi presenterte. Veldig bra, og jeg gleder meg alt til at vi kan ta en kursrunde til utpå nyåret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.