Meny Lukk

Min kone forstår meg… ikke

De fleste menn har en egen evne. De kan si….

«Min kone forstår meg ikke»

Min kjære har helt rett, og det har vi nå tatt tak i. 2 nye bøker har blitt bestilt inn til bokhylla i heimen.

Mannen i huset har i dag hatt eksamen i Russisk, og han mener bestemt at det gikk greit. Om han strøyk, så gjorde han det med stil og innlevelse, og uten for mye klussing. Dersom han står, (noe jeg må innrømme at jeg tror han gjør) så blir det et semester med heftige gloser i heimen, for han har nemlig meldt seg opp til både Russisk II og Kinesisk II neste år. Kinesisk kun som hjemmestudium, med (h)eksamen til våren, men russisk med forelesninger og fyking fram og tilbake til Blindern.

Jaja, jeg har og meldt meg som student, og det blir spennende å se hvem som vinner slaget om leksepulten der borte i hjørnet!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.