Meny Lukk

Jeg – en student?

Det er mange mange mange år siden jeg satt på skolebenken. Nå skal jeg altså til pers igjen. Jeg fikk beskjed i dag om at jeg vil få tilbud om studieplass på Studium i slektsgransking ved Høgskulen i Volda. Dette blir spennende!

Etter det jeg har hørt, så blir det vel ikke den største utfordringen når det gjelder pensum, men det skal inn, og det skal ut. Så man må lese og svare, være aktiv i en del forskjellige fora osv, og man skal gjøre som lærern sier. Det blir det værste tenker jeg!

Alt skal foregå på nett, så jeg trenger ikke å gå til skolen som Lisa i den nye kjolen, men man må allikevel kjøre litt lesedisiplin og sette av tid. Ja, dette blir spennende.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.