Meny Lukk

Da er det snart klart for Englewood Genealogy Society

I dag er det mest Christmas-party, men jeg har med meg litt slekt til en av damene som reiser på tur neste møte i januar.

Mitt bidrag til matbordet var planlagt til norsk laks og akevitt, men siden vi hadde tenkt å reise med kun håndbagasje, gikk ikke dette. Jeg har derimot med meg 4 poser Nidar Julemarsipan, så da blir det i hvertfall en liten smak til hver!

Det blir spennende å møte disse slektsgale amerikanerne i sitt rette element, og det er varslet minst 5 med skandinaviske aner. Spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.