Meny Lukk

We wish you a merry christmas…


This Santa is very special. It has been travelling over «the Pond» 3 times. First as a gift from good friends Liv & Bjørn. They wanted to send us a christmasgift last year. From Norway to Florida. We never got it! It was returned to sender, address unknown….

Then – Liv got it back, and she gave it to us in Oslo before last Easter. We decided that this Santa belonged in Florida, and brought it with us in our suitcase (not a very christmassy way of travel for a Santa, but…

So, now he is here, as the only christmas-thing we have in our condo!

With this little story I want to say:
Merry Christmas to all readers of my blog!
Happy holidays!

Ho Ho Ho!


4 kommentarer

  1. Sue Davis

    I think your Santa is cute and had an easy trip to the USA without Rudolph or fog! Now you’ll have enough room in your suitcase to bring back your new book.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.