Meny Lukk

Climbing your Familytree av Ira Wolfman

Jeg fikk flere bøker på døra her forrige dagen. Også denne, som egentlig er en bok for den unge slektsforskeren. Jeg har selvsagt ikke lest boka enda, og boka er jo for amerikanske forhold. Men, min tanke om å kjøpe slike bøker som kanskje ikke helt er «for meg» er at vi kanskje bør tenke på å få laget noe slikt for norske forhold! En bok om slektsforskning for barn/ungdom.

Nå må jo de unge egentlig jobbe på samme måte som oss «gamlingene» men de har ofte andre innfallsvinkler, en annen måte å se ting på, de har ofte flere nålevende slektninger, de er ofte litt mer rastløse, og må ha informasjon på en morsommere måte. Denne boken ser ut til å ha tatt hensyn til det.

Innholdsfortegnelsen: (klikk på bildene og de blir større)

De som har publisert boka, Workman Publishing, har laget en egen hjemmeside for lesere av boken http://www.workman.com/familytree/

ISBN: 0-7611-2539-6 (USD 13)

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.