Meny Lukk

Endelig litt igang etter altfor lang ferie….

Det å ha ferie er veldig deilig…..

Jeg har hatt ferie nå i nesten 6 uker. Dvs … de 2 siste ukene var dessverre ikke ferie, men forsinkelse pga sykdom. Nå har vi kommet oss hjem, sykdom eller ikke sykdom, og vi kan begynne så smått på vanlige hverdagsaktiviteter igjen! Når de nærmeste man har blir rammet av sykdom, blir hele livet snudd på hodet, og man må bli med rundt, og i samme stund snu prioriteringene også. Avlyse eller sette nye møter, aktiviteter overført til andre (men på ingen måte dårligere) hender, mindre aktivitet både på chat og andre kanaler, og ikke minst, ikke tid til slektsforskning, nå har det vært «levende» slekt som har stått i fokus!

Heldigvis har ting roet seg litt ned nå, så jeg kan være litt aktiv igjen. Men – jeg kan ikke love å gjøre annet enn akkurat det jeg må de nærmeste ukene. For tiden er det de aller nærmeste og jobb som må prioriteres knallhardt, og så får DIS og røtter komme i minst 2. rekke (kanskje til og med 3. rekke, jeg har fått beskjed om å tenke på meg selv også…..)

For mine trofaste lesere som har sendt e-poster om «hvorfor blogger du ikke mer» .. og «har du fått en annen blogg som du oppdaterer»… osv, neida, jeg har ikke det, bloggen har ligget brakk i et par uker. Jeg lover å bli mer plagsom på skrivekløefronten igjen!

De som ventet på et referat fra møtet i Englewood Genealogical Society, må nok dessverre vente forgjeves, da dette møtet måtte avlyses fordi jeg måtte prioritere anderledes. Men – vi var på julemøtet, og de har lagt noen bilder og skrevet litt fra dette møtet i sitt Timelines…

Men – nå ser vi framover, jobb, studier, slektsforskning og foreningsarbeide! Jeg har gått gjennom min første forelesning i Slektsforskning på Høgskulen i Volda, og gubben har vært på 2 russisk-forelesninger på Blindern. Her skal leses og studeres utover våren!

Lurer på hva vi skal bli når vi blir store?

5 kommentarer

  1. Anne-Lise

    Ønsker deg velkommen tilbake til hverdagen Laila. Det vil nok bli noen utfordringer, men det liker du jo. Husk å ta vare på de gode stundene.
    Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.