Meny Lukk

Det har slutta å snø lite…..

og for å være ærlig (og det skal man jo) så er ikke snø noe for meg. Det er greit «på landet» liksom, men det blir så innmari trangt her i byen!

Snømåkinga
Det har vært sagt mye vondt om kommunen, men Oslo Kommune er bra på minst en ting! Ser du at det er måka fint og flott på fortauet langs husveggen nedover gata? Jepp! Det gjør livet lettere å leve for vårs byboerne ja. Og det blir strødd og! Kjempeflott. Regner med at de sparer inn igjen dette på budsjett for brukne håndledd!

Noe positivt med været
Men det er en god ting med at det har slutta å snø så lite da… det er ingen dårlig unnskyldning for å bare være inne i hulen og rydde og vaske bokhyller, få orden på bygdebøker som har fått ligge i hauger og lader. Og kaste (usj – ja Torill!!) masse papirer (unødvendige utskrifter, original mat. tas selvsagt vare på i dertil egnede syrefrie oppbevaringsremedier). Nå skal det bli orden i sysakene!

En slektsforskende student med lederverv…
har aldri fritidsproblemer, så mellom salmiakk og papirkasser, så må jeg lese litt. Siden jeg har startet med studier i Slektsforskning på Høgskulen i Volda, må dette også få litt prioritert tid. Og det er artig! Jeg må også få laget saksliste til styremøte i DIS-Oslo/Akershus for tirsdag, og før det, på mandag, er det nybegynnerkurs i Slektsforskning i Slektsforskernes Hus. Så man har nok å gjøre inne når det ikke snør lite ute!

Alle snakker forresten om været, men ingen gjør noe med det….

1 kommentar

  1. Synnove

    Helt enig i at sneen skal holde seg på landet. Godt at de måker fortauene i Oslo da, det gjör de sjelden her i Lerum, men akkurat nå har vi ikke noen sne men de har «lovet» at vi skal få det i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.