Meny Lukk

Tiddelibom…

Det fortsetter å ikke snø lite her på Vålerenga, og fra i dag av er jeg nok fotgjenger/kollektivmisbruker noen dager.

Siden hr. Kommunens måte å måke gata på er å flytte snøen sideveis innover bilene og fortauene våre, og ikke tar snøen med seg, så må jeg nok belage meg på å la den stå til en vakker dag. Heldigvis kommer det en smal traktor og dytter snøen godt inn under bilen fra innsiden og…

Den røde med det hvite på … ja det er Ella…

Og yr.no sier kaldt og pent utover i uka – så det blir nok skikkelig fin vinter! Snøen er ren og fin enda og, så det er jo nesten vakkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.