Meny Lukk

Kontordag i hulen…

I dag har jeg ikke vært utenfor døra (skamme seg – det fine været!) Jo forresten, jeg har vært ute og hjulpet søplemannen, det er jo bare LITT vondt for dem å gjøre jobben sin om dagen. De kom ikke videre innover i gata her pga biler som står parkert både i hauger og utenfor. Men de kom til oss og naboen da, søplemenne. Snille gutter det tenker jeg!

Men – så har det vært desto mer produktivt i hulen, det er utrolig hvor mye papirarbeide som hoper seg opp, både jobbenting, privat og DISsing.

Det viktigste i dag var å få sendt av gårde forsikringsoppgjør på utlegg i forbindelse med sykehusopphold i FL. Reiseforsikringa vår har foreløpig vist seg å være helt super. Det ble nesten 9.000 penger det med hotell, utvida leiebil, bensin, og telefoner. For noen telefonregninger! Puh. Den ene mobilregningen er på 5.000 mer enn vanlig kvartal – og det bare for de siste 2 ukene av «ferien». Jaja – det koster å være norsk – i Utlandet!

Etter mye kopiering av bilag og utregninger og kursomregninger, ble det så litt jobbenting jeg måtte forholde meg til – det er jo tross alt arbeidsdag selvom man ikke helt har kommet seg ut av post-jammies i dag! Noen brev og slikt, litt support her og litt telefoner der, og så vips var jeg over i DIS-modus gitt!

Og der har jeg vært i flere timer nå, med å gå gjennom medlemsstatistikker for januar, hvor vi har fått 31 nye medlemmer, men vi har mistet 25. Og av de 25 medlemmene er det mange som ikke har gitt beskjed om at de ønsker å melde seg ut, de har bare ikke betalt kontingenten sin. Så her har vi mye å jobbe med. I løpet av uka så skal de få en epost fra oss i hvertfall. De nye medlemmene skal få et brev med frimerke på, i posten av meg. Alle 31.

Egentlig skulle jeg vært med Erteris i dag i Lakkeli for å kurse nybegynnere, men det er ikke alt som kan gå som planlagt i disse dager. 2/3 Erteris greier seg fint uten meg, så kommer jeg forferdelig plutselig tilbake neste mandag!

Resten av kvelden skal gå til Slektsforskerstudiet – er litt på etterskudd med lesing, men det bør vel gå og stå sin prøve. Mangler litt på å være helt i boks på første Arbeidskrav og – men det er ingenting som ikke kan fikses! Rom ble ikke brygget på en dag!

4 kommentarer

  1. TorillJ

    Veldig bra at dere begynner jobbe med såvel medlemmer som kommer inn som medlemmer som kan falle fra for godt. Har man først vært innom pleier det være letere å holde på folk enn det det er å verve helt nye.

  2. Liv Ofsdal

    En aktiv kontordag i heimen skjønner jeg Laila!

    Kurset gikk greit med oss 2, selvom det 3. delen av erteriset var savnet 😉 Men som du selv sier – jeg regner med du kommer sterkere tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.