Meny Lukk

Tiddelibom II


Ok. Siden det faktisk har kommet telefoner med tilbud om nødhjelp, vil jeg her komme med en tusen takk for gode tanker, og bevis for at vi i dag har jobbet som helter! Innlånt redskap fra gode Vålerenga-naboer, heiarop fra oven, og en blid postmann som også trengte hjelp… og ca 1 times tid etterpå kunne vi si work well done! Og bare så det er sagt, bilen kjørte rett ut, uten å bli dytta, uten å miste veigrep… super sjaffør! Nå er Ella vel parkert i Smalvollveien, og blir der til hr. Kommunen fjerner noe av det hvite… vurderer ski til jobben heretter…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.