Meny Lukk

DISpes…

Da har nivå 3 laget DISpes-gruppen hatt sitt første møte, nemlig i Hedmarksgata 13. Kanskje mer kjent som Sats-Kampen?

Jeg har de siste 2-3 ukene vurdert seriøst å finne på noe lurt når det gjelder form og farge, og da jeg nevnte dette for SoaS Torill (SjefOverAlleSjefer) ble hun helt i fyr og flamme, og ikke til å stoppe. Så i formiddag har jeg startet min runde to som Sats-medlem (forrige runde er mange år og former siden). Og da får vi se hvordan det går…. (farlig å si dette offentlig da – da tør man ikke la være å gå heller!!!

Og ikke tro at det ikke ble DISset! På oppvarmingssykkelen planla vi morgendagens kurskveld for nybegynnerne, man er aldri for svett eller anpusten til å DISse litt! Vi fikk også snakket om DIStravel til USA 2010, og litt om planleggingen der, vi må jo snart bestemme oss for hvor vi vil dra!

Som Torill nevner i sin blogg, kanskje det er flere DISsere som har lyst til å prøve seg? Når mange DISser sammen så blir det jo en bølge…

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.