Meny Lukk

Slektsforskerens søndag II

For ett år og et par-tre måneder siden, nemlig 10. november 2007, skrev jeg mitt første blogg-innlegg. Uten å egentlig vite hva jeg gikk til! Men – jeg leste gjennom dette innlegget akkurat nuh, og må jo egentlig si at det kunne vært skrevet …i går? Det er mer enn 250 innlegg i denne bloggen, det har vært drøyt 14.000 besøk av fjerne og nære, og jeg har strukket lagringsplassen til Picasa/Google til yttergrensen!

Forskjellen fra den gangen og nå, er:

  • Gubben leser russisk
  • Jeg har begynt og trene (sukk)
  • Slektsforskningsstudiet i Volda har fått en ny student
  • Mamma har fyllt 70 år (hemmelig)
  • Vi har bare en bil, og den har vært mer i haug enn utenfor i vinter…

Ellers altså intet nytt under solen!!

Jeg ser at jeg skrev noe om at vi kanskje var i Kina, og der har vi jo vært! Men kanskje ikke så lenge som enkelte ville/trodde/kunne/skulle/måtte eller annet. Men vi var der! Problemet mitt var at de fleste der ikke snakka Ullsøkning…

«Han begynner å bli sprø – og taler nå både russisk, mandarin, i tunger og på diverse andre mål. Ikke lett for en stakkars ullsøkning å følge med!«

Nå er det vinter på Enga, og vi trenger mer å henge huet på. Jeg spurte Liv i går om hun kunne tenke seg å få et mål med slektsforskninga vår… nemlig å prøve oss på en etterkommerbok etter Gaute Isaksen fra Norderhov/Hole i Buskerud. Og – som den deilige vintersøndag det har vært, (dvs før jeg dro for å trene) … fikk vi inn en ny slektning konditor Nicolay! Dette via DISchat i løpet av et kvarter! Hva vil så en intens jobbing bringe!

Ukas kalender viser at det vil bli en tøff vår – jeg skal til Slektsforskernes Hus mandag (nybegynnerkurs), , tirsdag, (møte med Ole og Petter fra Lenkegjengen i Genress) og Petter har fått meg til å igjen gå litt mer inn i Kirkebokregistreringen igjen. Kanskje vi får til noe før sommeren? Kurs i Augustus bør vi få igang) og siste tur til Lakkegata første uka i mars er torsdag (SFH-møte med Håvard og Torill og Mette)

Lisa har bursdag på onsdag, det må jeg huske på!!!

5 kommentarer

  1. Anne-Lise

    Ja, jeg er nå ikke i tvil om at dere får til dette. Men det kan vel skorte på tida til det. Døgnet har bare 24 timer såvidt meg bekjent. Ønsker dere forresten lykke til med et nytt prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.