Meny Lukk

Nybegynnerkurs del 4 – siste kveld med gjengen

Det er jammen full rulle i Slektsforskernes Hus i dag også, møte både på kjøkkenet med skikkelig gjærbakst…(jeg greide å motstå fristelsen!) NSF har åpent bibliotek med en flink bibliotekvakt. SÅ det er stor aktivitet på ringeklokka….

For meg, Liv og Torill, er det siste kveld med gjengen, og vi har snart snakket dem i senk. Kveldens hovedtemaer er

  • DISadmin – oppdater opplysningene dine!
  • Hvorfor være medlem i DIS
  • Hvordan og hvorfor skrive slektsbok
  • Kaffepause med snakk og slekstprat.
  • Spørsmål fra folket

Som tidligere nevnt, er det en ivrig og lærevillig gjeng vi har på kurs, og de noterer og skriver så blekket skvetter. Mange har tatt med seg egen pc, og har kommet seg ut på nettet, og testet både DISchat og Slektsforum!

Mye skal ordnes i dag, vi skal selge «Våre Røtter», vi skal ta klassebilde, og vi skal dele ut kursbevis.
Klassebildet fra mitt kamera ble litt kornete, men alle er blide og pene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.