Meny Lukk

Oslo-foredrag først, så Årsmøte i DIS-Oslo/Akershus

Ca 60 medlemmer var med på møtet vårt i kveld, og fikk glede av Leif Thingsrud og hans enorme kunnskap om kilder til slektishistorie, særlig i Kristiania/Aker og resten av landet. Som jeg pleier å si, det han ikke vet om Oslo, er ikke verdt å vite. Både når det gjelder slekt og slikt, og Oslos historie. Han har skrevet en mengde artikler om emnene, og de er det alltid artig å lese! Leif tok for seg særlig folketellinger, adressebøkene, Fattigforhør/Fattigvesen, og skiftevesenet. Alle disse emnene fortjener hvert sitt foredrag. Vi bør nok snart ha et Osloseminar! Flaks var det at Leif også digger italiensk RV, siden det var det Truls hadde sjoppa! (Torill har greid å ta et fint bilde av Leif in action)


Årsmøtet var en rolig og sindig affære, hvor det ikke skjedde store overraskende ting. Kaffe og kringle fikk ben å gå på – og for en gangs skyld var det beregnet riktig, kun noen få kringlebiter igjen!

Det sittende styre sitter fortsatt, med 2 nye medlemmer inn, to gamle medlemmer ut, og to rokkeringer internt. Jeg har sagt ja til ett år til som leder, så får vi se hva det bringer. Jeg synes det er moro, greit å ha litt å pusle med liksom! Takk til gjengen, dere gjør en flott innsats, og det blir nok travelt neste periode også!! Det å være trygg på at regnskapet er så dønn i orden at det blir godkjent med nær trampeklapp, det sier sitt om vår kasserer!!

Jaja -det er vel bare å brette opp «armene»….

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.