Meny Lukk

Jessheim Bibliotek og kulturuka

Hvert år arrangeres Kulturuka i Ullensaker. Denne uka er det aktiviteter i hvert eneste egnede lokale. Gamle og unge blir aktivisert, og det er arrangementer for en hver smak og figur!
De annonserer 84 arrangementer på 10 dager, og det er jo storslagent!

Sakset fra Ullensaker Kommunes hjemmesider:
Det er 7. gang Kulturuka gjennomføres i dette formatet i Ullensaker. Hele 10 dager syder og koker det av kulturaktivitet på 40 ulike kulturarenaer rundt om i Ullensaker. Grendehus/velhus, kirker, bo- og aktivitetssentrene, menighetshus, frivilligsentralen, skoler, kulturskolen, kulturhuset, bibliotekene, storsentrene, Galleri Jessheim, Herredshuset, ungdomsklubbene, Flysamlingen, Ullensaker museum, Kløfta gamle skole, Rådhusplassen, m.fl. fylles av medvirkende og publikum.
Sitat slutt

Vi er med for 5- eller 6 gang, i sammen med Ullensaker Historielag. Her stiller vi «mannsterke» med mest damer (og Ole) for å gi hjelp eller bare snakke med folk. Vi har med oss både litt bøker og databaser, cder, www.ancestry.com og www.genline.se og masse annet fint. Håper det kommer noen og besøker oss!!

Etter at vi er ferdig, kommer det storfint besøk, nemlig forfatteren Karsten Alnæs! Kanskje vi blir for å høre på han og?
Det blir nok blogget av flere utover dagen, da det er mange kjente med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.