Meny Lukk

Jessheim Slektsforskning og møte med Romerike Historielag

Da har vi sittet her og søkt og snakket. Det er litt stille, vi skulle ønske at det var flere innom. Men, det er hyggelig med oss og! Og en viktig ting for oss i OA, jeg har hatt et hyggelig møte med Leder Tom i Romerike Historielag om samarbeid! Det var givende og dette skal vi jobbe videre med.

Tom kom med ønske om samarbeid på følgende fronter:

 • Kurs for nybegynnere
 • Gravminner
 • Folketellingen 1875
 • Medlemsfordeler for medlemmer i våre begge foreninger
 • Tingbøkene for Romerike
 • DIS-Nedre Romerike?

Dette er aktiviteter vi helt klart har snakket mye om for kommunene på Nedre Romerike også, vi er jo igang på Øvre! Så her har vi noe å jobbe med, og det er utrolig interessant med samarbeide med historielag og slektshistorielag rundt i kommunene.

Vi ses neste torsdag på Historielagets Hus!!!

3 kommentarer

 1. Tom O. Halvorsen

  Morn
  Tror et samarbeide kan ha positive elementer for historielagsbevegelsen og DIS. Historielagets Hus har også et bibliotek med lokalhistorie hvor det finnes mye stoff for slektsforskere. For eks. alle bygdebøkene for Romerike. Du skriver at vi har tingbok for Ullensaker,men det er for hele Romerike. Her fnnes det uvurdelige personopplysninger. Skal sende deg noen smakebiter en dag. Vi sees på neste torsdag. Ta med så mange som mulig.
  Tom

 2. Laila Christiansen

  Fra Casablanca:
  «I think this could be the beginning of a beautiful friendship»

  (Har endret mitt kjære «Ullensaker» til det mer generelle «Romerike»! Og så håper vi på at vi skal få til masse flotte aktiviteter for våre til sammen «5000» medlemmer!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.